Doorgaan naar hoofdcontent

Paspoort en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Perth

Paspoort en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Perth
Nederlanders in Australië kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) vanaf 6 november 2019 ook terecht bij VFS Global in Perth. Afspraken maken is mogelijk vanaf 11 oktober 2019.
Lees verder

Partners for International Business: Nederlands cluster helpt Indonesië met afvalproblematiek
De problemen met afval groeien Indonesië boven het hoofd. Stortplaatsen raken vol en het land is na China de grootste bron van plastic in zee. De Indonesische regering heeft zich voorgenomen de hoeveelheid afval per 2025 met 30% te verminderen en de rest te recyclen.
Lees verder

Paspoort aanvragen in Milaan op 22 november
Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Rome bezoekt Milaan op vrijdag 22 november 2019. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen. Bij afspraken voor paspoorten of ID-kaarten wordt voorrang gegeven aan ouderen en mindervaliden.
Lees verder

Zij zijn niet hun handicap
In het door crisis geteisterde Libië heeft vrijwel iedereen dagelijks te maken met psychische stress en dat geldt des te meer voor mensen met een handicap. Toch wordt het onderwerp, ondanks het enorme belang ervan, vaak verwaarloosd. Chiara Beguin vertelt over haar ervaringen bij Handicap International: 'Iedereen verdient het naar zijn of haar mogelijkheden beste leven.'
Lees verder

SDGs Report Colombia 2018
The Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Colombia is happy to present the 2018 Sustainable Development Goals Report. It provides an overview of the policy activities the embassy has undertaken in Colombia in 2018.
Lees verder