Doorgaan naar hoofdcontent

Blog Nederlandse in Colombia: Terugblik op oktober 2019 | Mijn TEDx-talk en het dagelijkse leven in Colombia

Terugblik op oktober 2019 | Mijn TEDx-talk en het dagelijkse leven in Colombia
Hoi! Het heeft even geduurd, maar hier dan eindelijk weer een terugblik. En nee het duurde niet voor niets 2 maanden. Begin oktober stond ik namelijk op TEDx in Veghel en dat ging vooraf aan… Het bericht Terugblik op oktober 2019 | Mijn TEDx-talk en het dagelijkse leven in Colombia verscheen...
Lees verder

Rondreis Peru #7 | 5-daagse Salkantay Trek naar Machu Picchu
Al bibberend trek ik een dun laagje thermokleding aan. Daaroverheen gaat een fleece pyjama, dikke wollen sokken, een extra trui en als kers op de taart mijn paarse muts. Dik ingepakt worstel ik mezelf in… Het bericht Rondreis Peru #7 | 5-daagse Salkantay Trek naar Machu Picchu verscheen...
Lees verder

Bezoek het witte stadje Guaduas | Buiten de gebaande paden in Colombia
Veel reizigers in Colombia denken dat ze wegens de veiligheid beter alleen de highlights van Colombia kunnen bezoeken. Daardoor is er nog veel in Colombia nagenoeg onontdekt door toeristen. De ware pareltjes in dit prachtige… Het bericht Bezoek het witte stadje Guaduas | Buiten de gebaande...
Lees verder