Doorgaan naar hoofdcontent

Blog Nederlands gezin in Roemenië: Het werd wel weer eens tijd!

 
Het werd wel weer eens tijd!
Het werd wel weer eens tijd voor een blog dacht ik zo, maar het kwam er de afgelopen maanden steeds niet van. Gelukkig zijn er wel mensen die mij vragen waarom ik al een tijd niets meer heb geschreven. Leuk om te merken dat mijn verhalen worden gemist. Terugkijkend op het afgelopen jaar, wat al bijna kan volgens mij, is het een wat onrustig jaar geweest voor ons allen. Ergens in januari schreef ik dat ik terug zou willen keren naar Nederland. Altijd heb ik geroepen dat als één van ons hier niet meer wil wonen dat wij dan teruggaan, maar zoals wel vaker is iets zeggen makkelijker dan het daadwerkelijk doen. Een Facebook-groep waar ik in zit, samen met andere Nederlandse vrouwen die in den vreemde wonen, heb ik wel eens een balletje opgegooid en gevraagd hoe sommige zijn teruggekeerd...
Lees verder