Doorgaan naar hoofdcontent

Gumbo met Mogettes de Vendée (v)

 


 
Gumbo met Mogettes de Vendée (v)
Cajun eten, met in de hoofdrol de nederige Vendée mogette Als iemand die al lang in het buitenland en op veel plaatsen heeft gewoond, zijn multiculturele maaltijden een normaal kenmerk van wat ik kook. Stiekem denk ik dat het een van de redenen is...
 
Recept: Mexilhões à Portuguesa
Wie kent ze niet, de Zeeuwse mosselen?! Maar ook in Portugal eten ze mosselen. Al maken ze ze daar natuurlijk wel iets anders klaar. Ik realiseerde me pas geleden dat ik nog niet eerder een recept met mexilhões had gedeeld, dus het werd hoog tijd. Mijn favoriet onder de schelpdieren zijn de...
 
'Stemvorken', de nieuwe roman van A.F.Th. van der Heijden


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.