Doorgaan naar hoofdcontent

Vereniging Nederland-Noorwegen @NederlandNoorwegen

 


 
Vereniging Nederland-Noorwegen @NederlandNoorwegen
Online lezing op 12 september a.s. om 14.00 uur door Fred Geers met als onderwerp Kyst-Norge, een blik op de toegang tot Noorwegen. Je hoeft er de deur niet voor uit en dit wil je niet missen. Het goede nieuws is: je kunt er nog bij zijn! Om deel te kunnen nemen, meld je je aan door een mailtje te...
 
Prijzen voor supermarktproducten in Spanje door het dak
Dat de prijs voor elektriciteit de laatste maanden in Spanje enorm is gestegen, is niet het enige dat de consument in de portemonnee treft. Een hoge energierekening maakt ook een groot deel van de producten in het winkelmandje duurder.
 
Triglav National Park, Slovenië
Via de Karawankentunnel op weg naar Kroatië passeerde ik vroeger vaker het Triglav national park. Slovenië trok me niet zo dus knalde ik met volle snelheid langs deze mooie omgeving. Dom dom natuurlijk maar vroeger was ik wat doelbewuster en week niet van mijn geplande route af. Nu trap ik wat...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.