Doorgaan naar hoofdcontent

Twee wandelroutes in Turijn: ontdek de koninklijke en culinaire kant van de stad

 
Twee wandelroutes in Turijn: ontdek de koninklijke en culinaire kant van de stad
Turijn is een verrassende bestemming voor een stedentrip, met dank aan de prachtige gebouwen, de elegante portici (booggangen), de heerlijke keuken en de uitstekende wijnen. Tijd om de stad te...


Het goede, het slechte en het lelijke: wat zijn de regionale stereotypen in heel Spanje?


Meu Fado Meu
Tussen het eerste begin van de Fado, waarover ik de vorige keer schreef, en de jaren negentig, heeft de Fado een lange ontwikkeling doorgemaakt, maar op dit moment sla ik dat allemaal over om het te hebben over mijn eigen fadogeschiedenis. Ik maakte kennis met de Fado toen ik voor de tweede keer in...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.