Doorgaan naar hoofdcontent

September 2022: Eerste deel dagboek J.J. Voskuil verschenen

 
September 2022: Eerste deel dagboek J.J. Voskuil verschenen
J.J. (Han) Voskuil, beroemd geworden met de zevendelige romanserie Het bureau, gebaseerd op Voskuils dertigjarige ambtelijke loopbaan bij het Meertens Instituut, overleed op 1 mei 2008. Veertien jaar na zijn dood brengt uitgeverij Van Oorschot zijn dagboeken uit. Net als Het bureau zal de dagboekreeks uit zeven delen bestaan. De auteur schreef sinds zijn dertiende […]


Mijn beleving van Allerheiligen

Toen ik pas in Frankrijk woonde en dus nog lang niet goed op de hoogte was, stuitte ik op 1 november op een gesloten deur van de supermarché. Het was Toussaint, Allerheiligen, een nationale feestdag, ik wist van niks. Onderweg naar die winkel had ik me wel verbaasd over de drukte bij het kerkhofje in …

Mijn beleving van Allerheiligen Lees verder »

The post Mijn beleving van Allerheiligen first appeared on Kijk, Zuid-Frankrijk!.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.