Doorgaan naar hoofdcontent

Fokker van het Jaar 2019: Obe Mous

 
Fokker van het Jaar 2019: Obe Mous
Obe Mous is de Fokker van het Jaar 2019 geworden. Op woensdag 22 januari is hij in de bloemetjes gezet door Marijke Akkerman en Sieneke Mekkes van KFPS en heeft Obe een Birth Watch, een geboortemelder, in ontvangst genomen én een mooi wandbord. Normaliter wordt de prijs uitgereikt op de Hengstenkeuring, maar vanwege gezondheidsredenen kon […] The post Fokker van het Jaar 2019: Obe Mous...
Lees verder

Fluitend in galop
Bij Dierenkliniek Emmeloord voerde dierenarts Ids de Boer een klinische keuring uit bij een negenjarige Friese ruin. Bij de beoordeling van de beweging viel op dat het paard in de galop een bijgeluid maakte. Bij het inademen was er zachtjes een "fluitend" geluid hoorbaar. Bij de scopie bleek dat het paard een milde mate van […] The post Fluitend in galop appeared first on Phryso.
Lees verder

Rocky Hehakaija: 'Deze vrouwen zijn superhelden. Dat wil ik ze laten zien'
Als voormalig profvoetbalster Roxanne 'Rocky' Hehakaija contact wil leggen in nieuwe landen, gebruikt ze daarvoor normaal gesproken haar bal. Voor de voetbalworkshop die ze organiseerde in Sudan had de ambassade die rol. 'Ik kwam ineens binnen met status. Dat hielp wel om ook mannen enthousiast te krijgen voor vrouwenvoetbal'.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder