Doorgaan naar hoofdcontent

Bibliotheek Eindhoven gelast alle activiteiten af wegens coronavirus

 


 
Bibliotheek Eindhoven gelast alle activiteiten af wegens coronavirus
Bibliotheek Eindhoven heeft besloten om alle activiteiten die in de week van 9 maart plaatsvinden af te gelasten om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Lees verder 
Registratie partijnamen 'PvdB' en 'Platform voor Plaatselijke Belangen'
De Kiesraad heeft op 9 maart 2020 twee partijnamen voor de Tweede Kamerverkiezing geregistreerd. De partijnaam 'PvdB' van de politieke groepering Partij voor de Bomen en de partijnaam 'Platform voor Plaatselijke Belangen' en bijbehorend logo worden opgenomen in het register.
Lees verder 
KNVB in gesprek met voetbalclubs over mogelijke gevolgen coronavirus
De KNVB gaat woensdag met alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie om de tafel zitten om de scenario's met betrekking tot het coronavirus te bespreken.
Lees verder 
Reisadvies Egypte | Ministerie van Buitenlandse Zaken
De overheid heeft maatregelen getroffen om het risico op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. Er kunnen inreisbeperkingen zijn voor reizigers uit bepaalde landen waar het coronavirus (COVID-19) is vastgesteld. Houd er rekening mee dat de lokale autoriteiten medische controles uitvoeren bij de grensposten en luchthavens. Zij kunnen u verplichten om 14 dagen in quarantaine te...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder