Doorgaan naar hoofdcontent

Corona-overzicht 15 maart: de dag dat Nederland verder op slot ging

 


 
Corona-overzicht 15 maart: de dag dat Nederland verder op slot ging
Wat was er vandaag in het nieuws over het coronavirus? Hier lees je een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen: Alle scholen, kinderopvangcentra, cafés, restaurants en sportclubs in Nederland moeten dicht. De maatregel duurt in ieder geval tot en met 6 april, maakten de ministers Slob en Bruins vanmiddag bekend. Alle eet- en drinkgelegenheden gingen om 18.00 uur vanmiddag dicht en blijven...
Lees verder 
Vliegverbod voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
Na Curacao en Aruba, hebben nu ook Bonaire, Sint-Eustatius en Saba een vliegverbod op vluchten afkomstig uit o.a. Europa ingesteld. Deze restricties gaan in op 14 maart om 20:00 uur lokale Nederlandse tijd en gelden in ieder geval tot 27 maart.
Lees verder 
Laatste informatie over KLM's netwerkwijzigingen
Door reisrestricties in landen als Curacao, Turkije, Italië, Hong Kong, Zuid Korea, India, Argentinië en Koeweit, zijn er wijzigingen in de vluchtschema's van KLM. Volg hun netwerkupdates voor de meest actuele informatie.
Lees verder 
Parkeerreservering gratis wijzigen of annuleren
We bieden je graag een helpende hand als jouw reisplannen onverwachts veranderen. In verband met het coronavirus kun je daarom nu jouw parkeerreservering met een inrijdatum tot en met 31 mei 2020 gratis wijzigen én annuleren. Met je reserveringsnummer en e-mailadres log je in om jouw parkeerreservering te wijzigen.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder