Doorgaan naar hoofdcontent

'Coronapatiënt Rotterdam lag week op IC Gorinchem, ziekenhuis op slot''

 


 
'Coronapatiënt Rotterdam lag week op IC Gorinchem, ziekenhuis op slot''
Een persoon die zaterdag positief testte op het coronavirus in het Erasmus MC in Rotterdam, verbleef de week ervoor in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Dat blijkt uit een vooralsnog onbevestigd bericht op het intranet van het ziekenhuis. Volgens de NOS is dat ziekenhuis nu gesloten.
Lees verder 
In totaal 10 coronabesmettingen, ziekenhuis Gorinchem neemt maatregelen
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft zondag bekendgemaakt dat er weer enkele nieuwe besmettingsgevallen met het coronavirus zijn geconstateerd, waarmee het totale aantal besmettingen op tien komt. Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem heeft een opname- en bezoekersstop ingelast.
Lees verder 
(Lichte) corona-achtige klachten? Dit is wanneer je actie moet ondernemen
Het RIVM is sinds zondag extra alert op het mogelijk aantreffen van het coronavirus in Nederland. In welke situatie(s) moet je aan de bel trekken als je vermoedt zelf geïnfecteerd te zijn geraakt?
Lees verder 
Bijna alle Nederlanders in quarantaine Abu Dhabi vooralsnog gezond
Ten minste 42 van de 45 Nederlanders die in Abu Dhabi in quarantaine zitten vanwege het coronavirus zijn na een test vooralsnog gezond verklaard door de lokale autoriteiten, bevestigt woordvoerder Ralf van Vegten namens NEP Group aan NU.nl.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder