Doorgaan naar hoofdcontent

Coronavirus: verruiming BMKB-regeling voor ondernemers versneld opengesteld

 


 
Coronavirus: verruiming BMKB-regeling voor ondernemers versneld opengesteld
De verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB)-regeling gaat versneld open. Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) heeft vandaag besloten dat ondernemers zich al kunnen aanmelden. De regeling is operationeel vanaf maandag 16 maart 2020 en maakt onderdeel uit van een eerder aangekondigd pakket aan maatregelen van het kabinet om de economische gevolgen van het...
Lees verder 
Ook dekkingsgraden pensioenfondsen kelderen door onrust rond coronavirus
De dekkingsgraden van pensioenfondsen vielen eind februari flink lager uit door de onrust rond het coronavirus op de beurzen. Ambtenarenfonds ABP, het grootste Nederlandse pensioenfonds, zag de dekkingsgraad met maar liefst 5,4 procentpunt dalen naar 88,7 procent.
Lees verder 
Dekkingsgraden pensioenfondsen onderuit door onrust rond coronavirus
De dekkingsgraden van pensioenfondsen vielen eind februari flink lager uit door de onrust rond het coronavirus op de beurzen. Ambtenaren- en onderwijsfonds ABP, het grootste Nederlandse pensioenfonds, zag de dekkingsgraad met maar liefst 5,4 procentpunt dalen naar 88,7 procent.
Lees verder 
Bereikbaarheid Kiesraad
Door de maatregelen rond het coronavirus zijn we telefonisch iets minder goed bereikbaar. We willen u vragen zoveel mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen, via [email protected] Bedankt voor uw begrip.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder