Doorgaan naar hoofdcontent

EU zet fonds van 25 miljard euro op voor economische gevolgen coronavirus

 


 
EU zet fonds van 25 miljard euro op voor economische gevolgen coronavirus
De Europese Unie gaat een investeringsfonds van 25 miljard euro opzetten om economische problemen als gevolg van het COVID-19-virus te bestrijden. Dat heeft de EU dinsdag aangekondigd.
Lees verder 
Programma staatsbezoek Indonesië aangepast (2)
Vanwege het bootongeluk dat maandag 9 maart plaatsvond op de rivier in het Sebangau National Park op het eiland Kalimantan is het programma van het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima aan Indonesië aangepast (RVD-persbericht nr. 48). Bij het ongeluk vielen zeven dodelijke slachtoffers en raakten meerdere mensen gewond.
Lees verder 
Noodscenario's Serie A: Play-offs of huidige stand als eindstand
De Serie A zit met een probleem doordat de Italiaanse regering alle sportevenementen in het land tot 3 april geschrapt heeft vanwege de uitbraak van het coronavirus. Voetbalbond FIGC heeft drie scenario's bedacht voor het geval dat de competitie niet afgemaakt kan worden.
Lees verder 
Acht maatregelen om te nemen tegen het coronavirus
Nu het aantal coronavirusinfecties in Nederland stijgt, roept het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) mensen op om voorzorgsmaatregelen te nemen. Met een paar simpele acties kun je de kans verkleinen dat je het virus oploopt, of verder verspreidt als je het virus onder de leden...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder