Doorgaan naar hoofdcontent

Grensarbeidersoverleg met de Tweede Kamer

 


 
Grensarbeidersoverleg met de Tweede Kamer
Ik haal uit het concept-verslag aspecten die voor de VBNGB doelgroep van belang zijn:   Tweede Kamer, Belasting- en socialezekerheidspositie van grensarbeiders VERSLAG VAN EEN ALGEMEEN OVERLEG 5 maart 2020 Concept De vaste commissie voor Financiën, de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid hebben op 5 maart […]
Lees verder 
Current information about the novel coronavirus (COVID-19)
RIVMNational Institute for Public Health and the Environment receives many questions about the novel coronavirus that causes COVID-19 disease. On this page, you can find current information about the novel coronavirus.
Lees verder 
Actuele informatie op donderdagmiddag 12 maart
Op donderdagmiddag 12 maart wordt een persconferentie gehouden met actuele informatie over de aanpak van het coronavirus in Nederland. De persconferentie is live te volgen via NPO1 en RTL4.
Lees verder 
Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland
In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder