Doorgaan naar hoofdcontent

Indonesië verstrekt weer importvergunningen voor uien en zuivel

 


 
Indonesië verstrekt weer importvergunningen voor uien en zuivel
Indonesië gaat weer importvergunningen verstrekken aan Nederlandse bedrijven die uien en zuivelproducten exporteren naar het Aziatische land. Dat hebben minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en topambtenaren van het ministerie van Landbouw te horen gekregen in gesprekken die ze afgelopen dagen tijdens een handelsmissie hebben gevoerd met de Indonesische autoriteiten.
Lees verder 
Einde voor Rindert 406 Sport
Rindert 406 Sport (Brandus 345 x Jochem 259) is op 8 maart op bijna 23-jarige leeftijd ingeslapen. De hengst die geboren werd als Rinse fan Tersoal stond bij Rudy Rienstra van Hengstenhouderij De Terpen in Wommels ter dekking. 'De kans is groot dat hij de laatste hengst op ons dekstation was', aldus Rudy die Rindert […] The post Einde voor Rindert 406 Sport appeared first on Phryso.
Lees verder 
NOC*NSF-advies om alles in Brabant af te gelasten krijgt veel gehoor
NOC*NSF heeft woensdag benadrukt dat sportbonden er verstandig aan doen om alle evenementen in Noord-Brabant af te gelasten vanwege het coronavirus. Inmiddels wordt steeds meer gehoor gegeven aan het advies van de overkoepelende sportorganisatie.
Lees verder 
KLM vliegt tot begin april niet meer op Milaan, Venetië en Napels
Luchtvaartmaatschappij KLM vliegt tot en met 3 april niet meer op Milaan, Venetië en Napels, schrijft de vliegmaatschappij woensdag. Dinsdag werden al enkele vluchten naar Italië geschrapt. De maatregelen zijn het gevolg van de coronavirusuitbraak in het land.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder