Doorgaan naar hoofdcontent

Inreisverbod Verenigde Staten

 


 
Inreisverbod Verenigde Staten
De Verenigde Staten voeren vanaf zaterdagochtend 14 maart om 04.59 uur een inreisverbod in voor iedereen die de afgelopen 14 dagen in een Europees Schengenland is geweest. Op de website van de Rijksoverheid zie je precies welke landen dit zijn. Dit inreisverbod geldt niet voor Amerikaanse staatsburgers en zal 30 dagen duren.
Lees verder 
KLM annuleert vluchten naar Venetië, Milaan en Napels
KLM heeft bekend gemaakt tot en met vrijdag 03 april niet meer naar Venetië, Milaan en Napels te vliegen in verband met het Coronavirus. Sinds afgelopen maandag vloog KLM al niet meer naar de luchthavens in Venetië en Milaan, maar nu heeft de luchtvaartmaatschappij aangekondigd dat dit ook geldt voor de vluchten tot en met 03 april en is de bestemming Napels aan dit lijstje toegevoegd.
Lees verder 
Italië sluit noordelijke regio's af
Italië heeft besloten de Noord-Italiaanse regio Lombardije en veertien provincies in andere regio's op slot te zetten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mensen mogen daar de regio niet meer verlaten zonder goede reden. Ook het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het negatieve reisadvies voor Noord Italië verder aangescherpt. Heb je vragen over jouw reis? Neem dan contact op...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder