Doorgaan naar hoofdcontent

Jubilerende vereniging in Costa Rica heeft plannen voor toekomst

 


 
Jubilerende vereniging in Costa Rica heeft plannen voor toekomst
De vereniging in Costa Rica bestaat dit jaar tien jaar en telt twintig leden en zestig ingeschreven Friese paarden. Voorzitter Rosalba Meza is één van de oprichters van de vereniging, samen met de van oorsprong Nederlandse Githa Saarberg die al 25 jaar in Costa Rica woont. Saarberg haalde in 2004 de eerste Friese paarden naar […] The post Jubilerende vereniging in Costa Rica heeft plannen...
Lees verder 
Nederland intensiveert migratiehulp aan Griekenland
Nederland gaat Griekenland verder ondersteunen bij het verbeteren van de migratieaanpak, mede in de context van de afspraken uit de EU-Turkije Verklaring. Dat is nodig, omdat de buitengrenzen van de Europese Unie en het Griekse asielsysteem onder druk staan. Dat meldde staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel en Migratie) woensdag aan de Tweede Kamer.
Lees verder 
Seizoensopener Formule 1 in Melbourne worstelt met coronavirus
De Grand Prix van Australië van zondag gaat volgens de organisatoren nog altijd door, ondanks het wereldwijde schrappen van grote sportevenementen. Maar of de lichten zondag echt op groen springen voor de Formule 1-seizoensopener van 2020 is alles behalve zeker.
Lees verder 
25 Nederlanders in quarantaine geplaatst in Vietnamees hotel
Een groep van 25 Nederlanders is in quarantaine geplaatst in een hotel in de Vietnamese kustplaats Hoi An, bevestigt een woordvoerder van TUI Nederland woensdag in gesprek met NU.nl.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder