Doorgaan naar hoofdcontent

Kabinet informeert VN Veiligheidsraad over MH17-proces

 


 
Kabinet informeert VN Veiligheidsraad over MH17-proces
Op 9 maart 2020 begint het strafproces tegen 4 verdachten van het neerhalen van vlucht MH17. De start van het proces is een belangrijke mijlpaal die waarheidsvinding en gerechtigheid voor de slachtoffers en hun nabestaanden weer een stap dichterbij brengt. Nederland heeft ook namens de andere landen in het Joint Investigation Team (JIT) - Australië, België, Maleisië en Oekraïne - de...
Lees verder 
Minder vakanties geboekt door corona: 'Mensen willen zorgvrije vakantie'
Negatieve reisadviezen, dagelijks nieuwsberichten over zieke en soms zelfs overleden mensen. Het coronavirus duikt in alle sectoren op. Wat merkt de reisbranche van de onrust?
Lees verder 
Coronapaniek: Australisch gezin koopt per ongeluk voor 12 jaar wc-papier
Een Australisch gezin heeft vlak voor de kooppaniek door de uitbraak van het coronavirus per ongeluk 48 dozen in plaats van 48 rollen wc-papier besteld. Inmiddels beperken supermarkten in Australië, waar een tekort aan het product is, de verkoop van toiletpapier tot één pak per persoon.
Lees verder 
Waar je op moet letten bij cijfers over genezing van het coronavirus
Gezondheidsorganisatie WHO meldt dagelijks hoeveel mensen officieel besmet zijn met het coronavirus, maar rapporteert niet iedere dag hoeveel mensen zijn genezen. Overheden melden deze cijfers wel, wat betekenen ze?
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder