Doorgaan naar hoofdcontent

NBA stuurt teams richtlijnen om verspreiding coronavirus te voorkomen

 


 
NBA stuurt teams richtlijnen om verspreiding coronavirus te voorkomen
De Amerikaanse basketbalbond heeft een memo met richtlijnen naar alle teams gestuurd om verspreiding van het COVID-19-virus te voorkomen. Spelers in de NBA wordt afgeraden om toeschouwers high-fives te geven en handtekeningen uit te delen.
Lees verder 
CPB verhoogt economische raming ietsjes, wijst op onzekerheid door corona
Het Centraal Planbureau (CPB) verwacht dat de Nederlandse economie ietsjes harder gaat groeien dan eerder verwacht, meldt het CPB dinsdag. Het planbureau gaat uit van een economische groei van 1,4 procent, 0,1 procentpunt hoger dan een eerdere voorspelling in december.
Lees verder 
Rode Kruis Ziekenhuis houdt patiëntenstop op intensive care om coronavirus
Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk stopt tijdelijk met het opnemen van nieuwe patiënten op de intensivecareafdeling (ic), nu een patiënt positief getest heeft op het COVID-19-virus.
Lees verder 
Economische vooruitzichten ietsjes beter, ondanks coronavirus
Het Centraal Planbureau (CPB) verwacht dat de Nederlandse economie ietsjes harder gaat groeien dan eerder verwacht, meldt het CPB dinsdag. Het planbureau gaat uit van een economische groei van 1,4 procent, 0,1 procentpunt hoger dan een eerdere voorspelling in december. Het CPB waarschuwt wel dat de...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder