Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoek: Chinese sociale media censureerden berichten over coronavirus

 


 
Onderzoek: Chinese sociale media censureerden berichten over coronavirus
Chinese sociale media censureerden berichten waarin kritiek werd geuit op de manier waarop de Chinese overheid omgaat met de verspreiding van het COVID-19-virus, blijkt dinsdag uit onderzoek van Citizen Lab, een afdeling van de University of Toronto voor onderzoek naar technologie en mensenrechten.
Lees verder 
Aantal met coronavirus besmette personen in Nederland stijgt naar 23
Het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland is opgelopen van 18 naar 23, blijkt dinsdag uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Eerder op de dag werden nog 24 besmettingen gemeld, maar dat aantal is later naar beneden bijgesteld.
Lees verder 
Haagse student in quarantaine vanwege mogelijke besmetting met coronavirus
Een student aan het Leiden University College The Hague (LUC) zit momenteel in quarantaine in een universiteitsgebouw aan het Anna van Buerenplein in Den Haag vanwege een mogelijke besmetting met het coronavirus.
Lees verder 
Dankzij corona-uitbraak ademt Chinese stedeling eindelijk schone lucht
In een poging de uitbraak van het coronavirus in te dammen, ligt het openbare leven in China vrijwel volledig stil. Dat geldt ook voor veel grote fabrieken. En dat heeft meetbare gevolgen voor het milieu: de CO2-uitstoot ligt ruim een kwart lager en een smog van stikstofverbindingen die over de...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder