Doorgaan naar hoofdcontent

Reisadvies Cambodja | Ministerie van Buitenlandse Zaken

 


 
Reisadvies Cambodja | Ministerie van Buitenlandse Zaken
De lokale overheid kan drastische maatregelen nemen om het risico op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. Deze maatregelen worden niet altijd van tevoren aangekondigd. Voor meer informatie zie de rubrieken "Verkeersveiligheid" en "Gezondheid". Zie voor meer informatie de rubrieken 'Verkeersveiligheid' en 'Gezondheid'.
Lees verder 
Reisadvies Laos | Ministerie van Buitenlandse Zaken
De lokale overheid kan drastische maatregelen nemen om het risico op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. Deze maatregelen worden niet altijd van tevoren aangekondigd. Voor meer informatie zie de rubrieken "Verkeersveiligheid" en "Gezondheid".
Lees verder 
Vraag EP over pensioenleeftijd van grensarbeiders
Vraag met verzoek om schriftelijk antwoord E-001165/2020 aan de Commissie Artikel 138 van het Reglement Jeroen Lenaers Betreft:        Coördinatieverordening sociale zekerheid – pensioenleeftijd grensarbeiders Als gevolg van het verschil in pensioengerechtigde leeftijd tussen Nederland en Duitsland schiet de coördinatieverordening nr. 883/2004 [1] tekort. Dit is onder andere het geval bij...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder