Doorgaan naar hoofdcontent

Reisadvies Saoedi-Arabië | Ministerie van Buitenlandse Zaken

 


 
Reisadvies Saoedi-Arabië | Ministerie van Buitenlandse Zaken
Reis alleen naar Saoedi-Arabië als het noodzakelijk is. De lokale overheid neemt maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen kunnen elkaar snel opvolgen. Het kan beperkingen opleveren voor het in- en uitreizen en het dagelijkse leven. Bijgaande kaart wordt geactualiseerd, afhankelijk van de ontwikkelingen. Voor de laatste ontwikkelingen in het land: volg de...
Lees verder 
Conferentie over persvrijheid uitgesteld vanwege Corona
De World Press Freedom Conference 2020 wordt uitgesteld omdat sprekers en bezoekers door het Coronavirus niet meer willen, mogen of kunnen reizen. Hierdoor is de kwaliteit van het programma van de conferentie en een voldoende aantal bezoekers niet meer te garanderen.
Lees verder 
Nederland intensiveert migratiehulp aan Griekenland
Nederland gaat Griekenland verder ondersteunen bij het verbeteren van de migratieaanpak, mede in de context van de afspraken uit de EU-Turkije Verklaring. Dat is nodig, omdat de buitengrenzen van de Europese Unie en het Griekse asielsysteem onder druk staan. Dat meldde staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel en Migratie) woensdag aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder