Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom je thuis moet werken, maar de scholen wel gewoon open zijn

 


 
Waarom je thuis moet werken, maar de scholen wel gewoon open zijn
Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is iedereen in Nederland gevraagd om, als dat mogelijk is, thuis te werken. Daarnaast kunnen bijeenkomsten waar meer dan honderd mensen tegelijk zijn niet doorgaan. Maar waarom kunnen scholen dan wel openblijven?
Lees verder 
Nederlandse zwemploeg uit voorzorg in isolatie in Drachten
De Nederlandse zwemploeg is vanwege de uitbraak van het coronavirus uit voorzorg in isolatie gegaan in een voormalig klooster in Drachten. Daar zullen de zwemmers voor onbepaalde tijd wonen en trainen, zodat ze zich zo goed mogelijk voor kunnen bereiden op toernooien van later dit jaar.
Lees verder 
Zorgen over Belgische horecatoeristen in Nederlandse grensplaatsen
Zeeuwse grensplaatsen en ook de Belgische minister Pieter de Crem (Binnenlandse Zaken, Veiligheid en Buitenlandse Handel) maken zich zorgen over het toenemende aantal Belgische horecatoeristen in Zeeuwse grensplaatsen.
Lees verder 
Boekenweek wordt Boekenmaand
In verband met het coronavirus zijn veel Boekenweek activiteiten in de boekhandels en bibliotheken verplaatst. Ook de NS gratis reizendag met het Boekenweekgeschenk kan niet doorgaan. Om zoveel mogelijk lezers toch een mooie leeservaring te geven wordt de Boekenweek de Boekenmaand. Dat betekent dat je bij aanschaf van 15 euro aan boeken het Boekenweekgeschenk van Annejet van der Zijl nog ... Lees...
Lees verder

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder