Doorgaan naar hoofdcontent

Voormalig Nederlands oorlogsschip wordt luxe attractie in Málaga

 


 
Voormalig Nederlands oorlogsschip wordt luxe attractie in Málaga
Málaga heeft een paar weken geleden een nieuw dok ingehuldigd om zogenaamde 'megajachten' te huisvesten. Vanwege hun omvang kunnen deze schepen niet in veel havens aanleggen. Een van de eerste gasten bleek indrukwekkend.
  
Cavaillon en Apt: even lekker fietsen in de Vaucluse

Op uitnodiging van vrienden was ik weer een paar dagen in Cavaillon (Vaucluse), 'la capitale du melon'.  Toen ik er voor het eerst was, voelde ik me er meteen op m'n gemak. Nest een hele stad met zo'n 25.000 inwoners, ongeveer 20 km van Avignon. Diep in de Provence aan de Durance, een rivier die …

Cavaillon en Apt: even lekker fietsen in de Vaucluse Lees verder »

The post Cavaillon en Apt: even lekker fietsen in de Vaucluse first appeared on Kijk, Zuid-Frankrijk!.
  
Cursus: Vlaamse reuzen, de literaire canon herbekeken
Tijdens de Week van het Nederlands start Davidsfonds Academie met een lessenreeks over de literaire canon met Dirk De Geest in Schilde.
  
Economische resultaten Franse landbouw 2021
Het Franse nationale instituut voor statistiek en economische studies INSEE heeft in juli van dit jaar de voorlopige economische cijfers over 2021 gepresenteerd. De economische resultaten van de Franse landbouw in 2021 verbeterden, na een moeilijk 2020 en vóór de piek in de kosten in 2022, als gevolg van de oorlog in de Oekraïne.
  
Webinar 'Welke toekomst heeft het onderwijs Nederlands in Noord-Frankrijk?'
Het Vlaams-Nederlands cultuurtijdschrift de lage landen organiseert op donderdagmiddag 6 oktober een webinar over de toekomst van het onderwijs Nederlands in Noord-Frankrijk.
 

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder