Doorgaan naar hoofdcontent

Embassy of the Netherlands in Sweden @DutchEmbassySweden

 


 
Embassy of the Netherlands in Sweden @DutchEmbassySweden
Foto's uit het bericht van Koninklijk Huis
  
Presentatie Anne Merkuur op internationaal morfologencongres in Hongarije
Fryske Akademy-onderzoeker Anne Merkuur was een van de sprekers op de 20e International Morphology Meeting in Budapest.
  
Recycling: nieuwe mogelijkheden van textiel in de bouwsector
Om een oplossing te vinden voor de 715.000 ton kleding, huishoudlinnen en schoenen die elk jaar in Frankrijk wordt afgedankt en waarvan slechts 34% momenteel wordt ingezameld en gerecycleerd, organiseert de eco-organisatie van de sector, Refashion, een jaarlijkse innovatie-challenge. Hiermee wil de organisatie de meest relevante projecten voor het hergebruik van textiel identificeren. In de afgelopen jaren heeft deze innovatie-challenge het reeds mogelijk gemaakt verscheidene initiatieven te onderscheiden en te steunen die voor de bouwsector van belang kunnen zijn.
  
Spanje wil gezond boodschappenmandje voor vaste en lage prijs
Een voordelig boodschappenmandje vol gezonde producten. Dat is het concept dat twee Spaanse ministers op zeer korte termijn wil invoeren. Een concept dat tijdens de vorige crisis in Frankrijk zeer succesvol bleek en ook nu weer is ingevoerd door de Carrefour.
  
Nu Nederlandstalige orthopedische consulten en chirurgie in Marbella
InSpanje.nl sprak eerder al met orthopeed dr. Joris van der Lugt, die in september 2022 onder de paraplu van FlexClinics orthopedische consulten en chirurgie in privékliniek Hospital Ceram in Marbella start. Op …. geeft hij daar zijn eerste consult.
 

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder