Doorgaan naar hoofdcontent

't Klokhuis @klokhuisusa

 


 
't Klokhuis @klokhuisusa
Zelfs bij een weekendje weg naar de Niagara watervallen maken Ruud Zijdel en Loura Zijdel-Eelkema reclame - natuurlijk :-) - voor 't KlokhuisFoto's uit het bericht van 't Klokhuis
  
De Oranje Leeuw
Vanmiddag gingen de juffen en de kinderen erop uit! Een herfstwandeling met opdrachten in het bos vol met indrukken en nieuwe woordenschat!
  
De Sint-Jozefkerk in Roubaix, een thuis voor Vlaamse migranten
De videoreeks 'Verborgen hoekjes' toont weinig bekende bezienswaardigheden nabij de Belgisch-Franse grens. In Roubaix brengen we een bezoek aan de pas gerestaureerde Sint-Jozefkerk, "l'Eglise des flamands". Dit pareltje van de neogotiek werd ontworpen door Jean-Baptiste Bethune.
  
Appodixi
Na maandenlange stilte, ga ik proberen de blog wat nieuw leven in te blazen. Bloggen blijft moeilijk te combineren met mijn goed gevuld dagtaak, maar er gebeurt zo veel in Griekenland dat ik het gevoel heb dat ik het allemaal moet optekenen. Indien niet voor u – de lezer – dan in ieder geval voor […]
  
Rembrandt Dutch Club
Friday night dinner special for October fest! All the regular menu items are also available. Don't forget we have Dutch cheese and haring for sale!
 

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder