Doorgaan naar hoofdcontent

Tenuta Pantano Borghese – agriturismo in de ‘achtertuin’ van Rome

 


 
Tenuta Pantano Borghese – agriturismo in de 'achtertuin' van Rome

De schoonheid van de Eeuwige Stad combineren met de rust van het Italiaanse platteland? Het kan bij Tenuta Pantano Borghese, op slechts twintig minuten rijden van Rome. Op deze agriturismo kun je de geschiedenis bijna voelen: het landgoed is al meer dan vier eeuwen in familiebezit. Naast lekker ontspannen aan het zwembad en tripjes maken …

The post Tenuta Pantano Borghese – agriturismo in de 'achtertuin' van Rome first appeared on Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië.
  
Hoe doe je zaken met Portugezen?
De zakelijke cultuur in Portugal is voor Nederlanders en Vlamingen niet altijd makkelijk te doorgronden. Dingen gaan hier nu eenmaal anders dan in Nederland of België en daarnaast zijn er ook nog eens regionale verschillen. Zaken doen in Portugal Ook ik sta af en toe nog te kijken van bepaalde zakelijke gewoontes die in de […]
  
Generalkonsulat der Niederlande in München @NLGKMuenchen
  
Nieuwe vluchten van Amerika naar Mallorca, Tenerife, Malaga en Barcelona
De Amerikaanse vliegmaatschappij United kondigt nieuwe routes aan naar Malaga en Barcelona en bevestigt door de gaan met directe vluchten tussen New York en Mallorca en Tenerife.
  
'Tandjesgozerbak' en 'typcursus': vloekvermijden voor beginners
Hoe gedraag je je sociaal wenselijk maar benut je toch de talrijke voordelen van de gespierde taal? Daar is een oplossing voor bedacht: de vloekvermijder.
 

Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder